Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان بیرجند - شریفی در همایش راهکارهای فعال‌سازی و سرمایه‌گذاری در معادن گرانیت شاه‌کوه نهبندان، سیاست‌های غلط، نبود برنامه‌ریزی و انضباط مالی و بروکراسی اداری را از جمله موارد خود تحریمی برشمرد و گفت: مجموع بازرگانی جهانی سنگ گرانیت در دنیا سالانه ۱۸ میلیارد دلار بوده که از این میزان سهم ایران ۲۰۰ میلیون دلار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او  سالانه ۱۰ تا ۱۲ میلیون مترمربع سنگ فرآوری شده را صادر می‌کنیم که حدود یک میلیون مترمربع سنگ گرانیت است.

دبیرکل انجمن سنگ ایران معتقد است خراسان جنوبی به‌ویژه شهرستان نهبندان می‌تواند قطب گرانیت ایران شود به شرطی که آستین همت را بالا بزنیم و سیستم‌های دولتی در استان و کشور اراده داشته باشند تا این اتفاق بیفتد.

شریفی گفت: معدن با ظرفیت پنج یا ۱۰ هزار تن اقتصادی نمی‌شود و معدن حداقل باید ۳۰ هزار تن استخراج داشته باشد لذا به سه دستگاه سنگین نیاز دارد پس این امکان باید برای معدن فراهم شود تا اقتصادی کار کند در غیر این صورت بهتر است تعطیل شود.

 امسال ۲۵ فقره بیمه‌نامه معدنی در خراسان جنوبی صادر شد که عمده مواد معدنی اعم از مواد فلزی مانند طلا، سرب، روی تا خاک‌های صنعتی و زغال‌سنگ و سایر را زیر پوشش بیمه قرار دارد.

مدیر فنی و مهندسی صندوق بیمه سرمایه‌گذاری با اشاره به بخشی از مشکلات معدنکاران گفت: قیمت ماشین‌آلات معدنکاری به‌شدت بالا رفته و با توجه به ظرفیت استخراج پایین و حجم سرمایه‌گذاری که برای معدن نیاز است معمولا بازگشت سرمایه مناسب نیست.

بیشتر بخوانید

سرمایه گذاری بیش از ۸۱ میلیارد تومانی در حوزه معدنی

به گفته او قیمت اجاره ماشین‌آلات هم افزایش یافته و علاوه بر این با توجه به بعد مسافت، سبب شده بسیاری از معادن غیرفعال شوند پس باید برای مشکلات راهی پیدا شود.

شاه کرمی گفت: اغلب معادن با ظرفیت پایین کار می‌کنند و فناوری جدید برای فرآوری نیاز است.

مدیر فنی و مهندسی صندوق بیمه سرمایه‌گذاری گفت: در این صندوق تسهیلاتی برای فعال‌سازی معادن و احداث واحدهای فرآوری پرداخت می‌کنیم لذا برای ایجاد واحدهای فراروی که امیدواریم سرمایه‌گذاران ورود کنند، چشم‌انداز روشنی می‌بینیم و همه‌جانبه از آنها حمایت خواهیم کرد.

مجری طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس هم گفت: بخش اصلی و مورد نیاز فعالیت‌های معدنی مربوط به زیرساخت‌هایی از جمله راه و برق است.

عظیمی معتقد است سنگ گرانیت بازار صادراتی دارد و فرصت‌ها همه کنار هم قرار گرفته‌اند و باید با کم کردن هزینه حمل یعنی انجام پیش فرآوری سنگ در استان، این محصول را به بازارهای جهانی صادر کنیم.

او گفت: با فعال شدن معادن و واحدهای فرآوری معدنی در نهبندان، رفت و آمد سرمایه‌گذاران و بازرگانان از سراسر کشور به این منطقه بیشتر خواهد شد پس باید تمامی زیرساخت‌های مورد نیاز فراهم شود.

نهبندان با داشتن ۲۳ نوع ماده معدنی و ذخیره ۱۸۵ میلیون تنی مواد معدنی از شهرستان‌های معدنی شرق کشور به شمار می‌رود و توجه و تمرکز به سرمایه‌گذاری در بخش معدن و صنایع وابسته به آن، نقشه راه توسعه پایدار این منطقه است.

انتهای پیام / ط ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مواد معدنی سرمایه گذاری معادن واحدهای فرآوری معدنی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۷۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، استاندار لرستان روز سه شنبه در بازدید از معدن سنگ گوهره نرگسه چگنی با قدردانی ازکارگران معادن استان گفت: سنگ گوهره یکی از سنگ‌های باارزش کشور است که از معادن لرستان تولید و استخراج می‌شود و در بازار سنگ کشور به فروش می‌رسد.
ابوطالب شفقت با بیان اینکه دولت سیزدهم دولت خدمتگزار و دولت کار و تلاش است افزود: باید در راستای جهش تولید و افزایش کیفیت محصول وفرآوری سنگ وجلوگیری ازخام فروشی این سرمایه عظیم تلاش بیشتری کنیم.
شفقت با لزوم توجه به مشکلات کارگران در لرستان، یادآور شد: سنگ‌های معدنی باید توسط صنعتگران بومی در داخل این استان فرآوری شود و از خام‌فروشی سنگ‌های معدنی باید جلوگیری کنیم.
میزان ذخایر سنگ لرستان ۶۸.۵ میلیون تن و میزان استخراج سالیانه هم یک میلیون ۲۶۹ هزار تن است.

دیگر خبرها

  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی رقم می‌خورد
  • مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور
  • نقشه راه سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری تدوین شده است
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • خراسان جنوبی گنجینه ناشناخته سرمایه گذاری /اکسپو سکوی پرتاب توسعه
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد