Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@01:13:06 GMT

نقشه راه در حوزه زنان تدوین شود

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۸۹۰۹

نقشه راه در حوزه زنان تدوین شود

قناعت بر ضرورت تدوین یک نقشه راه در حوزه زنان تأکید کرد و گفت: بر اساس این نقشه راه که طبق آموزه های دینی، انقلابی و ملی تدوین می شود، باید بدانیم کجا هستیم ، وضعیت ما چگونه است و باید به کجا برسیم ؟

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، جواد قناعت استاندار خراسان جنوبی امروز در همایش” زن، عزت نفس، کرامت انسانی” ، ضمن تشکر از حوزه بانوان و خانواده استانداری به جهت برگزاری این مراسم، اظهار کرد: هر جوان فرهیخته موفق در کارهای پژوهشی و علمی، هر مرد از خودگذشته و مبارز در مقابل ظلم و هر انسان وارسته به واسطه پشتیبانی های مادر و همسری قوی، متدین، پشتیبان و با استعداد به این درجه از توفیق رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: زنان ما در همه عرصه های پیروزی انقلاب اسلامی، جهاد سازندگی، فعالیت های علمی پژوهشی، حوزه های اداری و ۸ سال دفاع مقدس، همواره حضور داشته اند و صفحات زرین انقلاب، مملو از مجاهدت های بانوانی است که فرزندانی ایثارگر را در دامان خود پرورش داده اند.

استاندار خراسان جنوبی به آموزه های دینی اشاره و بیان کرد: در این آموزه ها از زن، همتراز با دین و وطن، به عنوان ناموس یاد شده است.

قناعت با اشاره به بیانات امام راحل(ره) که حضرت فاطمه زهرا(س) را محدثه خوانده اند و حضرت فاطمه زهرا(س) را الگویی بی بدیل نامید و گفت: بر همه ما لازم است که در تهذیب اخلاق به این بانوی گرانقدر اقتدا کنیم و از ویژگی های این بزرگوار الگو بگیریم، چرا که حضرت زهرا(س) در همسرداری، فرزندداری، مبارزه با ظلم، دفاع از حریم ولایت، بصیرت و … سرآمد می باشد.

وی به تقارن زمان ولادت امام خمینی(ره) با میلاد فرخنده حضرت زهرا(س) اشاره و تأکید کرد: الگوگیری امام(ره) از این بانوی بزرگوار سبب شده که این مرد آسمانی، دنیا را با تصمیمات و اقدامات خود متحول سازد و علیرغم همه انقلاب‌های دنیا، انقلابی را شکل دهد که هم پشتوانه همه اقشار و گروه های مردمی دارد و هم این که همچنان مقتدر و پابرجاست.

استاندار خراسان جنوبی گفت: وقتی موفقیت های زن ایرانی را بر تارک کارهای پژوهشی، نوآوری ها، ابتکارات، مقالات و … می بینیم به خودمان می بالیم که هویت زن ایرانی در پرتو آموزه‌های فاطمی شکل گرفته و قوام یافته است.

قناعت با تأکید بر این که مسئله زن را نمی توان از خانواده تفکیک کرد، افزود: زن و خانواده باید در کنار هم دیده شوند و این مادران هستند که در تحکیم بنیان خانواده نقش بسیار مهمی دارند.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) مبنی بر پرداختن به سلامت، امنیت و تکریم زنان در حوزه خانواده به عنوان مسئله ای مهم و اصلی، خاطرنشان کرد: مدیریت خانواده به مراتب سخت تر از کارهای مدیریتی در حوزه های اجرایی است.

استاندار خراسان جنوبی ضمن تشکر از مجاهدت های پرستاران به ویژه در ایام شیوع کرونا که هیچ گاه از خاطره ملت محو نخواهد شد، به موارد مطرح شده در این جلسه اشاره کرد و تصریح نمود: بهره مندی از ظرفیت رسانه ها و تولید محتواهایی با مضمون جایگاه و نیازهای زن که از مطالبات این جلسه بود، مورد تأکید ما نیز می‌باشد.

قناعت بیان کرد: این که زیرساخت های در اختیار ادارات و دستگاه ها باید در خدمت ورزش بانوان باشد، مورد تأکید است و پیگیری هم خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: برنامه های آموزشی، فرهنگی و اجتماعی در راستای مقابله با آسیب های اجتماعی حوزه زنان حمایت می شود.

استاندار خراسان جنوبی ضمن تشکر از اقدامات پیشگیرانه سازمان‌های مردم نهاد در حوزه آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد: در حوزه بانوان و تحکیم بنیان خانواده از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

قناعت بر ضرورت تدوین یک نقشه راه در حوزه زنان تأکید کرد و گفت: بر اساس این نقشه راه که طبق آموزه های دینی، انقلابی و ملی تدوین می شود، باید بدانیم کجا هستیم ، وضعیت ما چگونه است و باید به کجا برسیم ؟

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استاندار خراسان جنوبی حوزه زنان نقشه راه آموزه ها زهرا س

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۸۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، عاصمه قاسمی، مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در بازدید از مجتمع ابوالفتوح رازی(ویژه مادران) واحد یادگار امام خمینی شهرری با اشاره به نگاه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی به موضوع اشتغال، تحصیل و تدریس زنان در این مجموعه، نقش بانوان را در تعلیم و تربیت اجتماعی تشریح کرد.

وی از مجتمع ابوالفتوح رازی واحد یادگار امام خمینی شهرری به‌عنوان تنها دانشکده مختص مادران در دانشگاه آزاد اسلامی یاد کرد و با تأکید بر نقش مهم بانوان در تعلیم و تربیت اجتماعی عنوان کرد: مدیریت کلان دانشگاه آزاد اسلامی به مسئله امور زنان و خانواده نگاه ویژه‌ای دارد و موضوع تعلیم و تربیت اجتماعی یکی از موضوعات مهم در دانشگاه است و یکی از پایه‌های آن بانوان هستند؛ بنابراین باید نقش خود را در پیشبرد تعلیم و تربیت اجتماعی به خوبی ایفا کنند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده افزود: زنان به‌خصوص زنان دانشگاهی در سه طیف دانشجویی، استادی و کارمندی باید علاوه بر اثرگذاری از طریق ارتباط صحیح و درست در ترویج سبک زندگی دینی تلاش کنند.

قاسمی با بیان اینکه خانواده موضوعی مهم و جدی در سطح جامعه است، ادامه داد: معتقدیم بهتر شدن شرایط زنان و شرایط خانواده موجب تغییرات مثبت در شرایط جامعه می‌شود.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه زنانی که در عرصه علم فعالیت دارند جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند، تأکید کرد: معلمان و استادان زن نقش بسیار مهم و سازنده‌ای در جامعه دارند. سهم بانوان استاد در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی، فرهنگ‌سازی، هویت‌بخشی به نسل نو، آینده‌سازی، مصونیت‌بخشی به جامعه در برابر همه آسیب‌های تهدید کننده و توسعه کشور بسیار مهم می‌باشد.  

وی خاطرنشان کرد: هویت زن امروز جامعه ایرانی فارغ از جنسیت، هویّتی مبتنی بر کرامت انسانی بوده و قرار است در چشم‌انداز سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و با تعریف این هویت، دوشادوش مردان در اثرگذاری اجتماعی، تربیتی و فرهنگی در دو نهاد خانواده و جامعه نقش‌آفرینی کند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با بیان اینکه بانوان علاوه بر خانواده در جامعه هم اثربخش هستند، اظهار کرد: بانوان می‌توانند هم خودآگاهی و هم آگاهی‌بخشی را افزایش دهند. زن ایرانی یک هویت اجتماعی سیاسی دارد که در کنش اجتماعی تأثیرگذار است و در طول این چند دهه شاهد یک انسجام اجتماعی بوده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • نقشه راه سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری تدوین شده است
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • تداوم تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست در تل‌آویو
  • تأکید رئیس قوه قضائیه بر تدوین پیوست رسانه‌ای در آرا و تصمیمات قضائی
  • بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود