Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، جواد قناعت ظهر شنبه در شورای فرهنگ عمومی خراسان‌جنوبی اظهار کرد: نقشه مهندسی فرهنگی کشور یکی از اسناد بالادستی است که حتی ابعاد مغفول مانده فرهنگ در آن دیده شده است.

استاندار خراسان‌جنوبی بیان‌کرد: در نقشه مهندسی فرهنگی کشور اولویت‌ها و راهبردهایی تعیین شده است که دستگاه‌های اجرایی ملزم به رعایت آن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قناعت با اشاره به اینکه فرهنگ یکی از والاترین و بالاترین عناصری است که به جامعه روح می‌دهد، گفت: اگر جامعه‌ای از نظر فرهنگی دچار مشکلات جدی باشد حتی در صورت موفقیت در بخش‌های سیاسی و اقتصادی متزلزل خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه طبق فرموده امام (ره) اگر فرهنگ یک مملکت اصلاح شود، آن کشور اصلاح خواهدشد، ادامه‌داد: یکی از موضوعاتی که از آن رنج می‌بریم یاد نگرفتن کارهای تیمی به ویژه در حوزه فرهنگ است.

استاندار خراسان‌جنوبی گفت: در حوزه فرهنگ باید از کارهای جزیره‌ای بپرهیزیم چرا که در این صورت به موفقیت نخواهیم رسید.

قناعت با اشاره به اینکه در حوزه الگوهای رفتاری برای مردم باید ایده و نقشه ارائه بدهیم، اظهار کرد: متأسفانه در برخی از بخش‌های فرهنگی ارزش‌ها تبدیل به ضد ارزش شده است که جای نگرانی است.

وی بیان‌کرد: در حوزه فرهنگ هر تغییری که می‌خواهیم انجام بدهیم باید با استفاده از ابزارها و نیازهای روز ارتباطی باشد.

استاندار خراسان‌جنوبی با تأکید بر اینکه برای اجرایی شدن نقشه مهندسی فرهنگی در وهله اول باید یک برش استانی از این نقشه داشته و آن را بومی‌سازی کنیم، یادآور شد: در گام دوم نیز باید هیئت اندیشه ورزی از متخصصان تشکیل شود تا برای اجرایی شدن آن به ما ایده بدهد.

کد خبر 5544918

منبع: مهر

کلیدواژه: جواد قناعت استاندار خراسان جنوبی مهندسی فرهنگی بوشهر عید غدیر 1401 ویروس کرونا بیست و نهمین سفر استانی دولت عید غدیر خم کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه عکس استانها مشهد خراسان رضوی شیوع کرونا شیراز اربعین حسینی حوزه فرهنگ خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۸۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری

به گزارش خبرنگار مهر، علی صالحی صبح پنج شنبه به خبرنگاران بیان کرد: جمعی از طلاب خواهر حوزه‌های علمیه بیرجند و خوسف از ظرفیت‌های گردشگری خوسف بازدید کردند.

رئیس میراث فرهنگی خوسف گفت: این کاروان ۷۵ نفره در سفر یک روزه به این شهرستان از منظر و بافت ۵۰۰ هکتاری فرهنگی تاریخی خوسف، آرامگاه ابن حسام، مزارع کشاورزی، خانه‌های تاریخی دکتر شکوهی و میرزا جعفر، مسجد جامع و دریاچه طبیعی گواب این شهر دیدن کردند.

مسئول میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خوسف افزود: تبیین شاخص‌های مختلف معماری اسلامی، انتقال فرهنگ و هنر منطقه، اهمیت میراث تاریخی و کهن و حفظ و نگهداشت آن از جمله اهداف تورهای گردشگری یک روزه است.

وی گفت: شهر خوسف در ۳۶ کیلومتری غرب بیرجند و در حاشیه کویر لوت قرار گرفته است و به دلیل وجود کتیبه‌های تاریخی کال جنگال در نزدیکی خوسف و وجود محوطه‌های قبل از اسلامی، نشان از قدمت این شهرستان در این دوران دارد.

صالحی افزود: در دوران اسلامی، اوّل بار جیهَانی در اَشکال العالم از خوسف نام برده و می‌نویسد: «شهری خُرد است و در آن بُستان‌های بسیار و زراعت همراه است و عمارت فراوان و آب‌های بسیار.»

وی گفت: حمدالله مستوفی اولین کسی است که در سال ۷۴۰ ه. ق در نُزهه القلوب نام کنونی خوسف را آورده و درباره آن چنین می‌گوید: «خوسف شهر کوچکی است و چند موضع توابع دارد و آب آن از رودخانه باشد و دیه‌ها را آب از کاریز باشد و در آنجا همه نوع محصولی حاصل آید.»

مسئول میراث فرهنگی خوسف گفت: حافظ اَبرو در مورد تعداد دهات، مزارع و موقعیت شهر خوسف چنین نوشته: «بیست قریه و صد مزرعه از توابع خوسف است که بر کنار بیابان است و بر آن طرف بیابان، حدود کرمان است. خَبیص از نواحی آن است و آن را بیابان لوت خوانند و در تابستان از آن موضع نمی‌توان گذشت.

صالحی یادآور شد: بافت تاریخی خوسف که از دوران صفویه به بعد شکل گرفته، نشان از پیشینه عظیم معماری در این شهر دارد. بیشتر آثار معماری فعلی شهر متعلق به دوره صفوی تا قاجار است.

کد خبر 6094885

دیگر خبرها

  • سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • نظارت ۹۹۰ ناظر بر دور دوم انتخابات بیرجند، درمیان و خوسف
  • حکمرانی نخبگانی، سلسله مراتبی نیست بلکه یک شبکه است/ هیئت‌های اندیشه‌ورز با حضور حداکثری نخبگان در استان‌ها تشکیل شود
  • هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود
  • سالفه دریانوردان، دورهمی اهل دریا با داستان‌هایی از قشم تا هند و آفریقا
  • عملیات روسازی و ریل گذاری ۷۰ کیلومتر از پروژه راه آهن خراسان جنوبی
  • اجرای اندیشه های شهیدمطهری فرهنگ کشور رادربرابرتهاجمات حفظ می کند
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • ضرورت انجام کارهای فرهنگی در حوزه دانش آموزی