Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی بر ترسیم نقشه راه و برش استانی برنامه های شورای فرهنگ عمومی تاکید کرد و گفت:  باید همزمان در حوزه عملیاتی شدن راهبردها و برنامه‌های شورای فرهنگ عمومی به‌گونه‌ای که آثار این عملکرد این شورا در کف محلات و جامعه قابل لمس باشد.

علی فرخنده، امروز شنبه یکم مرداد در اولین نشست شورای فرهنگ عمومی استان در سال جاری که با حضور استاندار و نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی برگزار شد بر ضرورت فعال شدن شورای فرهنگ عمومی در سطح استان و شهرستان‌ها تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نکته‌ای که مورد تاکید نماینده ولی فقیه در استان و استاندار نیز قرار گرفته اینکه راهبرد شورای فرهنگ عمومی در سطح استان و شهرستان‌ها این است که جلسه برای جلسه نباشد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با اشاره به برگزاری ۲ جلسه تخصصی و هم‌اندیشی با حضور نمایندگانی از دفتر نماینده ولی فقیه و استانداری برای انتخاب موضوع جلسه شورای فرهنگ عمومی، گفت: براساس نظر متخصصین در این نشست‌ها بنا بر این شد تا اولین جلسه شورای فرهنگ عمومی در سال ۱۴۰۱، پرداختن به نقشه مهندسی فرهنگی کشور باشد و هر سازمان و نهادی براساس وظایف ذاتی خود، نقش خود را ترسیم کند.

فرخنده با انتقاد از اینکه در خراسان جنوبی برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی به‌صورت مدون و آماده وجود ندارد، افزود: به همین جهت با تبیین نقشه هر دستگاه و جمع‌آوری آن در دبیرخانه می‌توان برش استانی سند مهندسی فرهنگی کشور را مشخص کرده و چراغ راه مجموعه‌های فرهنگی استان باشد.

وی با اشاره به ترسیم 10 اولویت فرهنگی در نقشه مهندسی فرهنگی کشور تصریح کرد: اولویت‌های فرهنگی نقشه مهندسی دستور کار ما در استان خواهد بود .

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه باید زمان‌بندی برای جلسات مشخص شود و برنامه‌ مدون و مستمر داشته باشیم، اظهار کرد: هیات اندیشه‌ورز در کنار شورا فعال بوده تا مواردی که نیاز به کار تخصصی دارد از نظرات این گروه استفاده شود.

دبیر شواری فرهنگ عمومی استان خراسان جنوبی با اشاره به ساختار شورای فرهنگ عمومی دارای سه سطح استانی، شهرستانی و بخشی گفت: باید این ساختار احیا شود و سیاست‌های شورای فرهنگ عمومی به محلات به عنوان شبکه امامان جمعه وصل شود.

فرخنده افزود: نهادهای متولی امر فرهنگ و هنر و رسانه در استان کم نداریم که اگر برنامه‌ها به‌صورت موازی انجام شود، اثرگذاری کمتری خواهد داشت و مجموعه‌های متولی فرهنگ به‌صورت فصلی همدیگر را ملاقات کنیم تا بتوان کار هدفمند را دنبال کرد.

وی ادامه‌ داد: برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور در استان انجام خواهد شد و پیشنهاد داریم پس از تقدیم نقشه به نهادها و ادارات، پیشنهادات و نقش خود را ارائه دهند.

دبیر شورای فرهنگ عمومی خراسان جنوبی افزود: پیشنهاد می‌کنیم بعد از این شبکه امامت جمعه استان، فرمانداران در شهرستان‌ها و روسای ادارات فرهنگ و ارشاد شهرستان‌ها با نماینده ولی فقیه در استان و استاندار دیدار داشته باشند و ضرورت امر تبیین شود همچنین از جلسات آینده در هر جلسه ۲ دستگاه فرهنگی براساس نقشه مهندسی گزارش کار خود را ارایه دهند.

وی با اشاره به اینکه محرم و صفر فرصت بسیار خوبی برای بند اول این نقشه یعنی هویت ایرانی اسلامی است، گفت: مهر ماه هم فضای خوبی است که فرهنگ‌سازی تامین نوشت‌افزار ایرانی و اسلامی را در دستور کار خود قرار دهیم.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یاداورشد: اگر ما فرهنگ‌سازی نکنیم، فرهنگ غربی این کار را می‌کند و در مجموعه استان خلأ یک مرکز مشاوره دینی احساس می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری شورای فرهنگ عمومی شورای فرهنگ عمومی فرهنگ و ارشاد اسلامی نقشه مهندسی فرهنگی مهندسی فرهنگی کشور نماینده ولی فقیه خراسان جنوبی برش استانی شهرستان ها برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۱۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب سند اجرایی تحول بنیادین آموزش‌وپرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگی

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در حاشیه این جلسه با بیان اینکه در جلسه شورای عالی سه مصوبه مهم داشتیم، بیان کرد: حسین بهاروند و خانم اشرف معینی به عنوان اعضای شورای سیاست‌گذاری جایزه کاظمی آشتیانی در جلسه امروز انتخاب شدند.

وی اعلام کرد: 5 نفر از اعضای حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی برای عضویت در بنیاد سعدی برگزیده شدند که اسامی ایشان شامل علی‌اشرف صادقی، محمد دبیر مقدم،  موسی اسوار، محمدجعفر یاحقی است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: مصوبه سوم جلسه امروز تصویب نقشه راه اجرایی سازی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش بود، با اینکه سند تحول؛ قوی، مبنایی و اصولی نوشته شده، اما نقشه راه آن نوشته نشده بود این نقشه راه در شش ماه اخیر در وزارت آموزش‌وپرورش و ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی تدوین و کلیات این نقشه راه در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت تبلیغی ۵۲۰ مبلغ در ایام شهادت امام صادق(ع) در خراسان جنوبی
  • انتصاب عاطفه خادمی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تغییر کرد
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • تصویب سند اجرایی تحول بنیادین آموزش‌وپرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگی
  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • قرعه کشی برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی حوزه بیرجند، درمیان و خوسف  در صدا و سیمای خراسان جنوبی
  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • خسروپناه: با مکتب حاج قاسم درگیر دعواهای حزبی نمی‌شویم